Стартира публичен вот, който ще определи най-добрите професионалисти в сферата

...
Стартира публичен вот, който ще определи най-добрите професионалисти в сферата
Коментари Харесай

Стартира гласуване за Топ 100 HR професионалисти в България

Стартира обществен избор, който ще дефинира най-хубавите експерти в областта на човешките запаси за 2021 съгласно класацията на.

“Топ 100 HR експерти в България ” е годишен показател, който насърчава вдъхновяващите образци за висок професионализъм и отдаденост на специалността. За място в класацията са номинирани над 300 експерти, които са посветили кариерния си път на основаването на сполучливи екипи и страхотна работна атмосфера.

“Над 12-годишният ни опит в региона на кариерното развиване и работодателската марка ни направи очевидци на големия напредък в HR промишлеността в България. Смело можем да твърдим, че този напредък се дължи на напъните, които HR експертите всекидневно поставят. Подходите в посока развиване на човешкия капитал и основаване на удобна работна среда у нас стават все по-смели и новаторски. Адаптивността и гъвкавостта, която показват HR екипите в условия на динамично изменящи се условия, потребности и цели, заслужават удивление. Индексът “Топ 100 HR експерти в България ” има за цел да сложи под светлината на прожекторите HR експертите и да даде справедливо самопризнание на техните старания ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на CareerShow.

Претендентите за Топ 100 най-хубави HR експерти в България бяха избрани след интервал на номинации, в който всеки имаше опцията да предложи за отличие личностите, които счита, че въздействат позитивно за развиването на пазара на труда в България. Сред номинираните са HR мениджъри, EmployerBranding експерти, HR тийм водачи и други

Победителите в класацията се дефинират от обществен избор. До 15 юли 2021 година всеки искащ може поддържа своите любимци на уеб страницата на класацията:

Резултатите от гласуването ще бъдат оповестени на 20 юли. С част от изявените експерти ще можете да се срещнете на водещото кариерно експо за квалифицирани фрагменти - CareerShow 2021, което ще се организира на 29 септември в SEC, София, и на 30 септември онлайн. е безвъзмездна, само че наложителна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР