Стартира кампания за подкрепа на семейството на 67-годишния емигрант Майкъл

...
Стартира кампания за подкрепа на семейството на 67-годишния емигрант Майкъл
Коментари Харесай

Стартира кампания за подкрепа на семейството на убития от сина си българин в САЩ

Стартира акция за поддръжка на фамилията на 67-годишния бежанец Майкъл Андреев, който беше погубен от своя наследник в неделя вечерта в американския щат Ню Йорк.

Тя има за цел да подкрепи финансово трите останали деца на Андреев, откакто той и 12-годишната му щерка София бяха намушкани от 22-годишния Майкъл Андреев-младши.

Властите в Съединени американски щати споделят, че бащата и синът са се скарали, след което абсурдът се е трансформирал в двойно ликвидиране.
Снимка: bTV
Малко след 19 ч. в неделя вечерта полицията е извикана в къщата на семейство Андрееви в градчето Джордансвил, в североизточната част на щата Ню Йорк.

Сигналът идва от 9-годишния наследник на българина, който става очевидец на ужаса.

Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, с цел да потърси помощ. Връща се назад, тъй като знае, че 12-годишната му сестричка към момента е вътре.

Намира я с прободни рани, бяга още веднъж на открито и отива при съседите, които се обаждат на полицията.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният Майкъл Андреев-младши, за който се редполага, че по-късно е скочил от втория етаж с нож в ръка. Той е бил с порезни рани, които самичък си е предизвикал.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е задържан.
Снимка: bTV
Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, евентуално по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал назад в Щатите, както и другият му брат, който служи във военноморските сили.

Съпругата на Майкъл Андреев пък е в Русия, само че също ще се прибере в Съединени американски щати, с цел да бъде със фамилията. Властите търсят контакт и с биологичната му майка, която също живее в Русия.

Все още не е ясно по кое време и къде ще бъдат осъществени погребенията на бащата и неговата щерка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР