Стартъпът Retargeting.biz, Google Premier партньор и Facebook Marketing партньор, избра

...
Стартъпът Retargeting.biz, Google Premier партньор и Facebook Marketing партньор, избра
Коментари Харесай

Румънски стартъп за онлайн маркетинг открива офис в България

Стартъпът Retargeting.biz, Гугъл Premier сътрудник и Фейсбук Marketing сътрудник, избра България като първи пазар за разширение на предлагането на автоматизирани маркетингови решения. Тази стъпка следва тактиката на румънската компания за разширение на активността на европейските пазари.

SaaS решението на Retargeting.biz следи повече от 40 поведенчески сигнала и дейности на клиентите на онлайн магазини като време прекарано в уеб страницата, кликове, бутон за прибавяне в количката, занемаряване на количката за извършване на покупки, обичани артикули и доста други. Благодарение на логаритми за машинно образование (machine learning) и основаването на динамични маркетинг акции в Гугъл и Фейсбук, онлайн магазините могат да употребяват решението, с цел да понижат % на изоставените колички и да усилят продажбите си чрез персонализирани имейл и SMS процеси, поведенчески pop-up процеси и PUSH вести.



„ Българският пазар за електронна търговия непрекъснато пораства и се развива. Това, което липсваше, е съществуването на умни маркетингови принадлежности за автоматизация и персонализация, които да поддържат увеличението на електронните продажби. Разширяването на наличието ни в страна с капацитет, където автоматизираните артикули, като предлаганите от Retargeting, към момента не са необятно застъпени, беше разумна стъпка за нас. Интересът от притежателите на онлайн магазини удостоверява цената и успеваемостта на нашето изцяло маркетингово решение. Ето за какво неотдавна открихме офис в София ”, сподели Кирил Динов, шеф „ Бизнес развиване “ в Retargeting.Biz.

Българският пазар за електронна търговия се развива сходно на румънския, с непрекъснат напредък. Целта на Retargeting.biz в България са междинните и огромни онлайн магазини, които желаят интелигентно софтуерно решение за автоматизиране на онлайн маркетинг интензивностите, съчетано с понижаване на разноските и генериране на от ден на ден доходи. Улесненото основаване на акции, автоматизираната оптимизация и обединеният интерфейс са преимущества, допълващи главната цел на софтуера на Retargeting.biz за онлайн магазини, а точно - увеличението на продажбите.

„ Приходите на пазара за електронна търговия в България през 2019 година се чака да доближат 556 млн. евро. Прогнозният годишния ритъм на напредък е 8,1%, което ще докара до пазарен размер от 758 млн. евро до 2023 година Най-големият сегмент на пазара е стилната промишленост с пазарен размер от 226 млн. евро, следван от електроника и технологии със 176 млн. eвро. Средният приход от консуматор (ARPU) понастоящем възлиза на 149,16 EUR, а броят на дейните онлайн консуматори за 2019 е 3.7 млн. “, добави Ангел Ангелов, Country Manager на Retargeting.biz за България.

Новият уеб страница, стартиран на 13-ти май 2019, е създаден и осъществен като SPA (Single-Page Application), тъй че да направи по-приятно потребителското преживяване. Използването на Vue.js технология разрешава страниците да се зареждат неотложно, без значение от размера на наличието. „ Благодарение на тази технология, ние създадохме уеб страница, който е по-фокусиран върху потребителското преживяване: по-лесен за потребление, усъвършенстван за всички типове устройства и с ускорено зареждане “, добави Рареш Банеску, създател и основен изпълнителен шеф на Retargeting.biz.

Освен румънската, британската, унгарската и гръцката версия, уеб сайтът към този момент има и българска.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР