Cargotec България спечели престижната награда “Стартъп на годината” на първия

...
Cargotec България спечели престижната награда “Стартъп на годината” на първия
Коментари Харесай

Cargotec България грабна приз Стартъп на годината

Cargotec България завоюва влиятелната премия “Стартъп на годината” на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit. Организатор на събитието е Българската аутсорсинг асоциация (БАА), професионална организация на бизнеса, която поддържа фирмите и им оказва помощ да се оправят с актуалните провокации в бизнес средата, предизвиква конкуренцията в бранша и основава удобна среда за привличане на задгранични вложения в българската стопанска система. Миналата година Cargotec Bulgaria завоюва софтуерния Оскар в същата категория, само че тогава конкуренцията бе единствено в границите на България. Спечелването на втората премия е доказателство за целенасоченото развиване на компанията като водач в своята област.



“Благодарни сме за екипа ни от отдадени хора, без които сполучливото развиване на компания през миналата година не би било допустимо. Тази премия е доста повече от една статуетка за нас. Зад нея стоят обединен екип, усърдна работа и най-много - взаимни усилия”, показа Санни Котамаки, изпълнителен шеф на Cargotec България.

Компанията започва с едвам 50 чиновници през август 2017 година, а в този момент екипът на Cargotec България се състои от 350 експерти в България и Съединени американски щати. Предстои разкриване на още един районен център в Азия. В момента Cargotec България обслужва 11 страни и възнамерява включване на още 20 през идната година. Целта на компанията е непрестанно да се развива и да дава първокласни вътрешни услуги на международно равнище в областта на финансите, снабдяването, ръководството на човешките запаси и ръководството на информация.

“Инвестицията в актуален офис в сърцето на София е дълготраен ангажимент с фокус върху непрекъснатото възстановяване на работната среда. Ние планираме бизнесът ни да пораства и търсим насочени към бъдещето хора, които са подготвени да развиват уменията си в световна компания и да играят водеща роля в построяването на интелигентни бизнес услуги”, добави Котамаки.

Създаването на център за споделени услуги в София показва увереността на Cargotec в локалния екип от експерти и в набора от гении на България за ускоряването на развиването на компанията.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР