Стартъпът Magic Leap от седем години в пълна тайна разработва

...
Стартъпът Magic Leap от седем години в пълна тайна разработва
Коментари Харесай

Magic Leap показа възможностите на своите AR очила

Стартъпът Magic Leap от седем години в цялостна загадка създава своите очила за допълнена действителност.
Но през днешния ден младата компания сподели своето първо устройство с име Magic Leap One Creator Edition . То е предопределено за разработчиците и ще излезе на пазара до края на лятото.

AR очилата дават опция на програмистите да основават игри и приложения благодарение на платформата Magic Leap. По време на презентацията стартъпът сподели процеса на основаването на една игра. Потребителят употребява жестове с пръстите си, с цел да откри най-подходящото място за слагането на 3D обекта в допълнената действителност. Намереното по този метод място системата отбелязва със зелен цвят. Magic Leap One разпознава редица характерни жестове и разположение на ръцете.



Обектът е каменен голем. Потребителят би трябвало да заобикаля неговите удари и хвърлени камъни. Всички приложения за Magic Leap работят в многопотребителски режим – няколко души виждат едни и същи обекти и взаимодействат с тях в действително време.



Техническите характерности към този момент са напълно малко. Производителят сподели единствено, че Magic Leap One Creator Edition се базират на мобилния процесор Nvidia Tegra X2 и че се оферират два разнообразни модела. За цената е още рано да се приказва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР