Старши треньорът на заяви, че е наложително през зимната пауза

...
Старши треньорът на заяви, че е наложително през зимната пауза
Коментари Харесай

Срещата приключи! Един напусна Левски, още ще го последват, Стоянович обясни за трансферите

Старши треньорът на съобщи, че е неотложно през зимната пауза тимът да се укрепи със бранители. Стоянович се срещна през днешния ден с клубното управление на " Герена " след края на есенния полусезон, в който " сините " приключиха в долната половина на таблицата с едвам 15 точки от 16 мача.

" Трябва на укрепване във фаза отбрана. Това главно коментирахме. Надявам се да имаме средства. Не сме е говорили за Милош Цветкович. Имаме и други варианти, само че би трябвало доста да внимаваме с бюджета, тъй като не можем да си позволим неточности ", сподели Стоянович.

" В крайната зона на отбраната в този момент имаме единствено по един състезател. Трябва ни по-широка пейка, тъй като се постановяваше футболисти да играят на непривични постове, с цел да запълваме дупките. Със сигурност всичко е обвързвано с пари. Не мога да разясня новия спонсор, само че мисля, че играчите получиха някакви заплати ", добави той.

Специалистът сподели, че клубът се разделя с, а евентуално ще има и още няколко напускащи. " Имаме позиции, на които разполагаме с повече играчи от нужното. Сигурно ще желаеме да се разделим с някои от тях, само че всичко е въпрос на пари и съглашения, тъй като те имат контракти ", изясни словенският ментор.

Той съобщи, че има интерес към и, само че към момента няма съответни предложения за тях. " Има някаква оферта за Найджъл от Динамо Загреб, само че в нея няма съответни суми. Появи се интерес и от още един клуб за него. За Паулиньо също има интерес - от Азия и от други места. Все още обаче няма нищо съответно ", сподели Стоянович.

Левски се събира на 6 януари, като в първите два дни футболистите ще преминат медицински проучвания, а от 8 януари стартира същинската зимна подготовка. " Най-вероятно ще се готвим малко в България и малко в чужбина. Имаме варианти, само че чакаме финансовите елементи. В околните дни ще решим ", изясни Стоянович.

" Иска ми се и се надявам за първата подготовка да има и нови играчи. Не мога да обещая нищо на почитателите, тъй като обстановката е такава, че за нищо не можем да бъдем сигурни. Само ще кажа, че ще подходим като експерти и ще създадем всичко допустимо Левски ще наподобява по-добре напролет, да играе по-атакуващо ", сподели още той. efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР