Алек Младенов се оказа най-големия играч от останалите двама ергени

...
Алек Младенов се оказа най-големия играч от останалите двама ергени
Коментари Харесай

Изненадите в „Ергенът“ продължават: Избяга ли Алек или все пак подари диамантен пръстен?

Алек Младенов се оказа най-големия състезател от останалите двама ергени в предходните сезони

Синеокият мачо, който дава тип на изтънчен и деликатен благородник, в действителност се оказа огромен манипулатор. Той крепко нацелува съвсем всички моми в шоуто, като им споделяше неща, които желаеха да чуят.

Той се оказа умел коцкар, поради което участничките водиха люти женски борби и не стопираха да си нанасят удари под кръста.

Накрая Алек още веднъж изигра и двете моми, които по принцип бяха считани за негови фаворитки. Тях той целуваше най-вече и те бяха измежду тези, които отнесоха най-страстните му мераци.

Става въпрос за „ дърти къртите “, както им лепнаха прякор по-младите моми, Магдалена Томова и Надежда Вишева. Бизнесменът не избра нито една от тях стана ясно от изявление, които са дали двете участнички пред водещия Наум Шопов.

Пред него те не са съумели да скрият разочарованието си от Алек, който се изниза тихомълком и не даде пръстен на нито една от двете моми.

„ В никакъв случай няма да осъждам Алек. През тези два месеца бях изцяло откровена с него, по тази причина съм разочарована, че не се появи. Очаквах да пристигна, да ме огледа в лицето и да показа решението си. Но аз съм му дала прошка, с цел да продължа напред “,заяви разочарованата Маги.

Надежда Вишева също е изумена от нечестната постъпка на „ обичания й “. „ Няма какво да му прощавам. Пожелавам му благополучие. Да беше се изправил пред мен, с цел да си поговорим “, сподели Надежда.

Но от продукцията пуснаха тази женска ръка с диамантен пръстен и нищо чудно Алек въпреки всичко да е предложил на една от двете моми. Изненадата следва!

Инфо: Хотарена, Crimesbg.com

 

Тагове: Ергенът Магдалена Томова надежда вишева Алек Младенов финал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР