ЛОНДОН (AP) — Все още необявената предизборна кампания във Великобритания

...
ЛОНДОН (AP) — Все още необявената предизборна кампания във Великобритания
Коментари Харесай

Опозиционната Лейбъристка партия на Обединеното кралство разкрива обещанията си към избирателите с надеждата да спечели следващите избори

ЛОНДОН (AP) — Все още необявената предизборна акция във Англия се ускори в четвъртък, когато водачът на опозиционната Лейбъристка партия Кийр Стармър разгласи, основни обещания, които той се надява да го трансфорат в идващия министър-председател на Обединеното кралство по-късно тази година.

Лявоцентристката партия се концентрира върху икономическата непоклатимост, сигурността, опазването на здравето и образованието, до момента в който се пробва да завоюва разочарованите гласоподаватели и да си възвърне властта след 14 години в съпротива.

Сред шестте обещания на Стармър са възобновяване на икономическата непоклатимост след години на растяща инфлация и високи ипотечни лихви, основаване на обществена компания за зелена сила и стягане на граничния надзор.

Лейбъристите също по този начин споделят, че ще понижат времето за очакване за лекуване във финансираната от страната Национална здравна работа, ще наемат повече служители на реда, с цел да лимитират престъпността на ниско равнище, която поразява кварталите, и ще на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР