Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че лошото начало

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че лошото начало
Коментари Харесай

Макс Алегри: През първото полувреме бяхме много уплашени

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че неприятното начало на мача се е оказало решаващо при провалянето с 1:2 като посетител на Пари Сен Жермен в първия кръг в група F на Шампионска лига.

" Бианконерите "  допуснаха две попадения, маркирани от Килиан Мбапе, още доникъде на първото полувреме, а след почивката съумяха да стигнат единствено до почетно попадение дело на появилия се в игра Уестън МакКени.

" През първата част бяхме прекомерно плахи, само че след почивката заиграхме по-добре. Двата гола на ПСЖ, макар че бяха разследване от изключителната класа на Неймар и Меси, можеше да бъдат предотвратени с малко повече внимание. Представихме се неприятно в първите 20 минути. Бяхме прекомерно уплашени.

Бяхме подготвили доста по-агресивен проект за игра, само че го осъществихме едвам след почивката. Можеше да бъдем по-прецизни в завършващата фаза, при последния пас, това щеше да ни донесе по-добър резултат. Но Пари Сен Жермен е извънреден тим с фантастични играчи, които също имаха още няколко благоприятни условия ", сподели Алегри.

" След нашия гол противникът се поизнерви. Те бяха толкоз мощни през първото полувреме, само че когато ние вкарахме, те изгубиха тази убеденост. Това приказва доста за тяхната психическа мощ, само че ние не се възползвахме до край. Все отново като цяло момчетата демонстрираха страховит дух. Рискуваха, само че това беше обикновено предвид на изключителната скорост и техника, която имат футболистите на противника.

Срещу такива тима най-големите компликации идват, когато не притежаваш топката. Но ние им създадохме някои проблеми, когато атакувахме добре. Знаем, че можем да се подобрим и работим върху това. Имаме и някои отсъстващи играчи поради травми. Когато те се завърнат, сигурно ще ни бъдат от помощ ", приключи експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР