Старши треньорът на Виляреал Унай Емери заяви, че шокиращите победи

...
Старши треньорът на Виляреал Унай Емери заяви, че шокиращите победи
Коментари Харесай

Емери: Този Ливърпул, който срещаме, е най-добрият досега

Старши треньорът на Виляреал Унай Емери съобщи, че шокиращите победи над Ювентус и Байерн Мюнхен ще бъдат без изключително значение за идното в сряда посещение на Ливърпул в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига.

В предходните два елиминационни кръга "жълтата подводница " в профил два от грандовете на европейския футбол и съгласно Емери детайлът на изненадата няма по какъв начин да продължи да съществува и на "Анфийлд ".

"Факторът изненада понижава. Няма по какъв начин да го има, когато си на полуфинал в Шампионската лига. Щом си тук, значи си си заслужил мястото. В Ливърпул са наясно, че ние сме в чудесна форма в Европа, тъй като елиминирахме два чудесни тима. Те знаят, че няма да им е елементарно, само че ще бъдат любимци и това е обикновено. Очаквам обаче да подходят с нужното почитание към нас ", сподели Емери.

Виляреал доближава до полуфиналите в Шампионската лига едвам за повторно в историята си, като и в двата случая това бе признато като същинска сензация. Клубът разчита главно на локални играчи, харчи напълно дребни суми за нови попълнения, а градът Виляреал има население от едвам 50 000 поданици - по-малко в сравнение с е потенциалът на 53-хилядния стадион на Ливърпул "Анфийлд ".

През 2016 година Емери завоюва Лига Европа със Севиля, като на финала андалусийците се постановиха с 3:1 над Ливърпул. Три години по-късно "червените " завоюваха Шампионската лига, а съгласно наставника на Виляреал израстването на тима на Юрген Клоп продължава.

"Виждам, че Ливърпул се развива. Този Ливърпул, който срещаме, е най-хубавият до момента. Вярно е, че те срещат повече компликации против тимове, които обичат да се отбраняват, само че те са подготвени за подобен жанр на игра. От времето, когато бях треньор на Арсенал, знам какъв брой мъчно се играе на "Анфийлд ". Това е по този начин поради идентичността, която съумя да построи Юрген Клоп ", добави Емери.

Старши треньорът на Виляреал сподели още, че навън за гостуването в Англия в сряда е дясното крило Йереми Пино. Нападателят Жерар Морено е с контузия, само че евентуално ще играе, до момента в който халфът Франсес Коклен тренира пълноценно след мощен удар в крайници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР