Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Готови сме да вземем седма поредна победа

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев показа упованията си за утрешното посещение на Черно море от 9-ия кръг на Първа лига. Специалистът съобщи, че " алените " са подготвени да завоюват седма поредна победа в Първа лига.

" Нямаме проблеми. Всички са здрави и чакаме мача с неспокойствие. Готови сме да вземем седма поредна победа. Засега демонстрираме едно положително равнище, въпреки че условията ми са по-високи. Имаме неизменност в игрите, нека на следващия ден още веднъж да затвърдим това и да се поздравим с триумфа след мача ", сподели Белчев.

" За всеки тим е добре, когато играе на личния си стадион пред личната си аудитория. Ние обаче не би трябвало да се съобразяваме с това. Ние би трябвало да излезем и с нашата си игра да опитаме да накараме Черно море да се съобрази с нас. Искам да благодаря и на почитателите. Те постоянно са зад нас, нашият 12-и състезател. Футболистите го правят оценка, тъй като където и да отидем се усещаме все едно сме на личния си стадион”, добави още той.

След утрешния конфликт с Черно море, ЦСКА-София ще остане на лагер до гостуването във вторник на Несебър в мач за Купата на България.

" Гледали сме два мача на Несебър. Днес един от помощниците ще отиде да гледа мача им онлайн против Марица. Ще се отнесем с нужния почит и почитание, няма да има подценяване никога. Нямаме право на неточност, защото мачът е единствено един ", безапелационен е той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР