Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич сподели мнението

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич сподели мнението
Коментари Харесай

Саша Илич: Най-трудното нещо във футбола е да вкараш гол! Искам само играч, който да прави разликата

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич показа мнението си след контролата против Македония Гьорче Петров, приключила наедно 0:0. Наставникът на " алените " съобщи, че не е обезпокоен от това, че тимът му не отбелязва гол във втори следващ мач.

Сръбският експерт е безапелационен, че има потребност единствено от такива футболисти, които могат да създадат разликата.
 ЦСКА - София и Македония ГП не съумяха да преборят скуката, ЦСКА - София и Македония ГП не съумяха да преборят скуката, " алените " още веднъж безлични
" Не се тормозя, че във втори мач не вкарваме гол. За мен по-важното на този стадий е, че физически изглеждаме добре. Днес множеството момчета изиграха цялостни 90 минути, на следващия ден същото ще създадат други. 

Най-трудното нещо във футбола е да вкараш гол и едно от обясненията за това са тежките крайници по това време на подготовката. Надявам се травмата, която получи Марселино, да не е тежка. 
 Не на насилието: ЦСКА - София и Македония (ГП) се сплотиха Не на насилието: ЦСКА - София и Македония (ГП) се сплотиха
Не мога да кажа дали ще има още нови играчи. Трудно е да се доведат качествени футболисти в този миг, а аз желая единствено състезател, който да прави разликата. В спорта няма място за политика и се веселя, че играта беше правилна ", съобщи Илич.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР