Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич събира тази

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич събира тази
Коментари Харесай

Саша Илич събира ЦСКА - София на тържество в столично заведение

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич събира довечера тима на празненство в столично заведение, на което " алените " ще отпразнуват сполучливия есенен полусезон.

Столичани ще зимуват на първото място във футболната efbet Лига на точка пред първенеца Лудогорец, като се класираха и за четвъртфиналите в шампионата за Sesame Купа на България.
 Бразилци чакат оферта от ЦСКА - София за Гарсес Бразилци чакат оферта от ЦСКА - София за Гарсес
След тържеството всички футболисти от състава ще бъдат пуснати в отмора до 5 януари, когато би трябвало да се приберат в София за медицински проби преди началото на зимната подготовка на отбора. На всички чужденци към този момент са закупени самолетни билети и в идващите дни те ще се насочат към родните си места.

Спортно-техническото управление на " алените " работи интензивно по уточняването на програмата в паузата преди старта на пролетния полусезон. Водят се диалози за няколко влиятелни контроли, а към края на януари тимът ще замине на лагер, най-вероятно в Белек (Турция).

В ЦСКА - София чакат две-три нови задгранични попълнения, като Илич желае да укрепи състава със бранител, халф и нападател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР