Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция пред реванша

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция пред реванша
Коментари Харесай

Саша Илич: Надявам се да издържим физически

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде конференция пред реванша сред „ алените “ и Базел. Сръбският експерт приказва за упованията си преди по този начин значимата среща, откакто в първия мач в София неговите момчета взеха задатък след триумф с 1:0.

Двубоят на „ Санкт Якоб Парк “ е в четвъртък (25 август), от 20:00 часа. 

" Мачът ще бъде радикално друг спрямо този преди седмица в София. Базел играе пред своите почитатели. Всички са наясно какво ни чака на следващия ден. Бисмарк (Чарлс) и (Митко) Митков са контузени, всички останали са здрави “, съобщи Илич.

Той съобщи, че играчите му са подготвени за борба с швейцарците: „ Всички играчи, които са тук, са подготвени за мача. Надявам се да издържим физически, да имаме и малко шанс. Очаквам нападателен Базел, чакам отговарящ отговор на тази експанзия от моите играчи “.

„ Не желая да разяснява съдията. Надявам се основните настоящи лица да са футболистите на двата тима, а не съдията “, сподели той по отношение на съдийската бригада за дуела.

„ В ЦСКА има много играчи с доста мачове в Европа, нямам доверие да се уплашат. Важно е да не позволяваме неточности. Гледах успеха на ЦСКА над Базел преди две години. Сега има 3-4 играчи от тогавашния състав. Разликата е, че тогава нямаше аудитория поради COVID-19, а в този момент почитателите ще поддържат Базел “, направи паралел с мача сред двата тима отпреди 2 години.

„ Мога да обещая единствено, че на следващия ден моите играчи ще дадат максимума от опциите си, единствено по този начин имаме шансове да отстраним Базел ", добави Саша Илич на конференцията преди мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР