Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, сподели вижданията

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, сподели вижданията
Коментари Харесай

Вальо Илиев: Много е важно в каква посока тръгва мачът, това ни коства загубата

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Валентин Илиев, показа вижданията си след неприятната, след която " алените " пропуснаха да излязат с едни гърди напред в борбата за седмата позиция.

„ В интерес на истина до ситуацията с дузпата, имахме самодейността. Дузпата ни стъписа, откакто нашият вратар я избави, имаше положителен подтик, който продължи до аления картон, след който не успяхме да противодействаме “.

„ Не мисля, че грешката при аления картон е на база на това, че теренът е тежък. Тактически можехме да изиграем по-добре обстановката. Теренът е тежък, само че това не е опрощение за нас. Ние сме експерти и трябваше по най-хубавия метод да се приспособяваме към него “.

„ Грешките са опит за младите футболисти, в случай че си извадят верните заключения. Тяхното развиване ще минава освен през положителни, а и през отрицателни моменти. Очаква ги ярко бъдеще, не би трябвало да навеждат глава, а да си извадят нужните поучения “.

„ Педриньо, Антонио Вутов, Радослав Кирилов и Парвиз Умарбаев ни липсваха. Това са футболисти, които няма по какъв начин да не липсват на тима, само че виждам, че момчетата, с които разполагаме към днешна дата, дават всичко от себе си. Дали се получава или не е различен въпрос. Не мога да имам искания от позиция на себераздаване “.

„ Хубавото е, че имаме задоволително време за подготовка и ще се надявам да вдигнем контузените за мача с Арда. Много е значимо в каква посока потегля мача. Днес мачът не се разви по най-хубавия метод за нас и това ни коства загубата “, съобщи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР