Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че не

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че не
Коментари Харесай

Тодор Янчев не остана доволен от точката с Левски

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи, че не е удовлетворен от извоюваната точка и крайния резултат. Той призна, че неговият тим прекомерно елементарно е дал самодейността на Левски след повеждането в резултата. 

„ Доволен съм единствено от второто полувреме на нашия тим. След като поведохме в резултата дадохме самодейността на Левски елементарно и получихме два наши гола. Реакцията, която направихме през второто полувреме ми хареса. Създадохме доста положения, само че 2:2 “, сподели Янчев.

„ Не желая да се извинявам с отмалялост, тъй като знам качеството на нашите играчи. Бяха малко респектирани и дадоха самодейността на Левски без да са ни принудили да я дадем. Лично аз съм неудовлетворен от крайния резултат и точката “, съобщи още той.

„ Всеки мач излизаме за победа и настройка за победа. Събрали са се най-хубавите тимове в класирането, обикновено е да има съществени мачове. Няма слаби противници в шестицата.

Готвим се за идващия противник и играем за победа. Не може да разчитаме на трайно контузените, на другите ще забележим какво ще е положението през седмицата “, съобщи треньорът на ЦСКА 1948.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР