Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че колебанията

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че колебанията
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Няма лесни мачове, трябва да бъде сигурни и мобилизирани, за да спечелим

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов съобщи, че съмненията в играта на Славия не би трябвало да бъдат причина " алените " да подценяват идния мач.

В понеделник двата тима се срещат на стадион " Александър Шаламанов " в столицата в мач от седмия кръг на Първа лига. Славия загуби три пъти в последните си четири мача и е на 12-о място в класирането с четири точки, до момента в който ЦСКА 1948 е на пета позиция с 10 пункта. В предходния кръг " алените " победиха с 1:0 Етър в дебюта на треньорското кормило на 28-годишния Панайотов.

" Лошата форма на Славия не ни дава успокоение. Никой тим не е за подценяване, а те играят и пред лична аудитория. Няма лесни мачове, би трябвало да бъде сигурни и мобилизирани, с цел да спечелим ", сподели Панайотов.

Той добави, че в състава няма кадрови проблеми като се изключи трайно контузените Евгений Сердюк и Джонатан.

" Всички останали са на 100 % и може да се разчита на тях ", сподели наставникът.

Младият експерт разяснява и идния конфликт с легендата на Барселона Хосе Мари Бакеро, който сега е старши треньор на Славия.

" Към всеки един треньор имам почитание. Бакеро е легенда, само че ние сме един до различен на тъча и всеки гледа неговият тим да победи. Най-важното за тима е да играе добре и да демонстрира неизменност. С тях ще дойдат и резултатите. Целите ни са да се борим за първото място ", добави треньорът на ЦСКА 1948.

На конференцията преди мача Панайотов бе съпроводен и от офанзивния халф Талис.

" Очаквам да играем добре и да спечелим трите точки. Това, че Славия не се намира в добра форма, не ни дава преимущество. Ние би трябвало да играем нашата си игра. Адаптацията ми в тима върви добре. Тук има много бразилци и това ми оказва помощ. Но в България играта е много по-физическа. Мисля обаче, че с времето ще се приспособявам изцяло и се надявам да създадем мощен сезон ", сподели той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР