Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, бе на

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, бе на
Коментари Харесай

Любо Пенев: По този начин трябва да се трудим и да играем

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, бе на мнение, че тимът му е изиграл доста добър мач, само че казусът е бил в головете, които неговите играчи не са могли да отбележат при провалянето от ЦСКА с 1:2.

Той показа още, че провокациите не са повлияли нито на него, нито на футболистите, а също по този начин съобщи, че се чакат и още нови попълнения в състава.   

„ Казах много неща доскоро, няма смисъл да ги дублирам. Нищо не се объркало. Поздравявам момчетата за трети-четвърти път. Изиграхме доста добър мач. Единственият проблем бе, че не вкарахме голове, нищо повече. Продължаваме в безусловно същата линя. По този метод би трябвало да се трудим и да играем. Абсолютно спокойни със самочувствие и по този начин “.

„ Провокациите не са повлияли нито на мен, нито на футболистите. Мен ме интересува спортно-техническата част. Това, че се пробват да отклонят вниманието от … Това е “.

„ Стойчо Младенов не е тематика на диалог тук “.

„ Работим, има време. Когато стане факт, ще бъде оповестено “, съобщи Пенев по отношение на възможни нови попълнения.

„ Това няма никакво значение. Всеки тим ще завоюва, ще губи и ще приключва наедно. Така че това не е проблем за нашия тим. Има доста, доста мачове да се изиграят “, сподели още Ел Голеадор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР