Старши треньорът на Станимир Стоилов даде интервю пред БТВ, в

...
Старши треньорът на Станимир Стоилов даде интервю пред БТВ, в
Коментари Харесай

Мъри Стоилов с коментар за зимната селекция и завръщането на Божидар Краев

Старши треньорът на Станимир Стоилов даде изявление пред " БТВ ", в което конкретизира трансферните проекти на тима през зимата и даде отговор на въпрос за по-големия брат на Андриан Краев - Божидар Краев, за който :
" При всички положения Левски ще се ориентира първо към пазар, който можем да си позволим като финансово естество. Пазар със свободни сътрудници, които могат да вдигнат равнището – без значение дали е бразилски или от друга страна. Към българския пазар при всички случаи няма да се обръщаме ", разясни Стоилов.
" Сините " към този момент оповестиха прехвърлянето на шведския централен защитник Ноа Сонко Сундберг, а левият бек Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами, се чака да дойде в България до края на месеца, дружно с нападателя Велтон Фелипе Парагуа де Мело, с който са съотборници в Ботафого ПБ...

" Това е безапелационното ми мнение ", продължи Мъри. " Оттук нататък, в случай че са български играчи, ще развиваме моите млади футболисти, които са в тима на по 16-17 години. Няма потребност да обикалям България, откакто виждам долу-горе какво е равнището ".
Относно появилите се информации за Божидар Краев, наставникът на Левски бе безапелационен:
" Краев би трябвало да си реши дали желае да прави крачката към Левски. Насила никого няма да молим. Практиката да молим някой да играе или да подпише с Левски я заключихме преди два месеца ".
В последните дни на " Герена " стартира развой по всеобщо възобновяване на контракти на играчи, като забавното в тази ситуация е, че !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР