Старши-треньорът на Спартак Варна Валентин Илиев застана пред медиите преди

...
Старши-треньорът на Спартак Варна Валентин Илиев застана пред медиите преди
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Вярвам, че ще изпълним задачите

Старши-треньорът на Спартак Варна Валентин Илиев застана пред медиите преди първия дуел на отбора за сезона в неделя против ЦСКА 1948 II и вдъхна висока доза оптимизъм.

„ Отборът се развива една концепция по-бързо от предстоящото за нов отбор. Момчетата се стараят ужасно доста и всеки минал ден се сработват ", безапелационен е Илиев, оповестява формалният уебсайт на клуба.

" Нямам подозрения в тях, методът по който работят ме радва. Вярвам, че ще осъществим дилемите. Сигурен съм, че във времето нещата ще стават все по-добре, само че съм надалеч от мисълта, че няма потребност от корекции. Отборът ми дава оптимизъм. Заставаме зад контузения Христофор Хубчев, поддържаме го, той няма да бъде зарязан, ще бъде свършено всичко належащо. В чисто футболно отношение одобрявам играта му. “

Илиев отговори, че селекцията към момента не е завършила.

„ Очакваме още едно попълнение-офанзивен полузащитник и мощно се надявам да създадем по-голяма конкуренция и класа в тройката нападатели “, добави той.

Илиев смята, че противникът в неделя е добър тим и клуб в който се работи вярно. „ За мен няма значение в кой кръг ги срещаме, не деля противниците на мощни и слаби ", посочи треньорът.

" С момчетата приказваме, че сме длъжни всеки мач да излизаме освен с настройката за победа, а да го демонстрираме с дейности за себе си, за клуба, за почитателите. Но сме уверени, че във всеки мач ще търсим успеха, без значение кой е противникът. За първия мач не мога да разгадавам на Ивей Ромееш и Божидар Васев. Принципно във Втора лига се играе доста по-трудно от Първа лига. Никой няма да те пусне ей по този начин. Трябва доста борба с изключение на футболните качества. Искам футболистите да излизат и да си оставят сърчицата за Спартак Варна. Не съм обезпокоен, тъй като виждам по какъв начин работи тимът. Искам те да имат вяра в постигането на резултатите, по този начин както аз имам вяра. Трябва време да се сработят. Имаме страховит колектив, страховит щаб, поддръжка от управление и аудитория, няма нищо по-добро от това. Важното е по какъв начин работиш да се справяш с отговорността и напрежението, тъй като компликации ще има. “

Илиев изясни, че в отбора има разновидности за младите играчи, с цел да се съблюдава условието за двама титуляри до 21 година

„ Има количество и качество, всеки би трябвало да си извърви професионалния път, само че не съм зачеркнал никого – сподели той. – Наблюдаваме с помощниците и втория тим. Във всеки един миг може да се окаже, че някой от младите може да свърши работа в първия тим. Имаме наблюдаване и връзка. Искам да достигнем стадий в сезона, в който да играем и красиво, и да печелим. Да създадем по този начин, че ние да диктуваме нещата във Втора лига, приключи треньорът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР