Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров заяви след нулевото

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров заяви след нулевото
Коментари Харесай

Херо: Ако не съм оптимист за оцеляването на Спартак, нямаше да се захвана

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров съобщи след нулевото тъждество с ФК Минай, че неговият тим е пропуснал доста положения пред противниковата врата. Херо въпреки всичко е удовлетворен от това, че отборът стартира да гради личен жанр и разкри, че чаканият нов футболист евентуално ще се причисли към " соколите " напряко в България. 

" Смятам, че през първото полувреме доминирахме. Имаше много обстановки, които пропуснахме. Имахме две греди за целия мач. Имахме обстановки против вратаря, които трябваше да осъществяваме, а не да го целим. Притеснява ме, че елементарно пропущаме обикновени положения, които би трябвало с лекост да ги вкараме. 
 Спартак (Варна) пропусна да победи Минай Спартак (Варна) пропусна да победи Минай
През второто полувреме се наруши нашия темп със промените, които направихме. Нашият тим беше по-добрият и заслужаваше успеха. Има първи проблясъци на създаване на някакъв жанр. Дано се запазим от травми и да постановяваме този жанр в шампионата. 

Нашата група е много дребна. Чакаме футболист, желая на още една-две позиции да намеря нужните хора. Най-вероятно играчът ще се причисли към тима напряко в България. 

Лесно пропущат нашите нападатели. Може би неналичието на централизация в тези обстановки им пречи. Дано да е това, тъй като ще би трябвало такива положения да ги осъществяваме. Ако не съм оптимист за оцеляването на Спартак, нямаше да се захвана. Знам, че ще е доста мъчно, само че ще направя всичко допустимо ", показа Херо пред камерата на Sportal TV .

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР