Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо говори

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо говори
Коментари Харесай

Херо: Спартак лесно ще се върне в елита

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо приказва след равенството 1:1 против Берое в плейаутите на efbet Лига. Според него реализацията на головите положения е попречила на „ соколите “. Херо е безапелационен, че с съвсем същия състав Спартак може незабавно да се върне в елита, в случай че в този момент изпадне.

„ За следващ път реализацията на голове ни попречи. Не за пръв път играем по-добре от съперника. Неумението пред гола е най-големият ни проблем. Получаваме гол от нищото с първия удар в мача. Напрежението очевидно е голямо, започнахме шампионата с доста точки закъснение. Мога да кажа, че съм удовлетворен от качеството. В доста от срещите бяхме по-добри. Ако този тим се резервира и се надгради малко, с лекост ще влезе отново в елита. Трябва да има ядро. Не да започнеш шампионата и да имаш 1 точка след 10 кръга. Не се срамя от нашите футболисти. Те играха оптимално на своите благоприятни условия “, сподели Херо. 

„ Вижте скамейката, извънредно къса е, не мога да попълня скамейката. Изморени са, нямам ротации. Като качество на играта нямам искания. В доста срещи бяхме по-добри, само че не успяхме да спечелим “, добави той.

„ Днес трябваше наложително да спечелим. Искам всички мачове да играем по този начин и да покажем, че нашият тим е стойностен и не заслужава да отпадне “, сподели още Димитър Димитров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР