Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си преди

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си преди
Коментари Харесай

Заги: За Славия няма леки мачове, стягаме се за сериозен сблъсък с Черно море

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си преди дуела на своя отбор с Черно море. “Моряците ” преследват третото място в класирането, само че наставникът на “белите ” е уверен, че може да ги спъне. Ето какво сподели Заги пред “Тема спорт ”:
 Славия смени името на стадиона си Славия смени името на стадиона си
" Поредният тежък мач за нас. За Славия просто няма леки. Ще играем против доста мощен тим. Съперникът е с най-хубавата отбрана сега в шампионата. Затова и се стягаме за извънредно сериозен конфликт. Вече загатнах за защитата на Черно море. Тя е доста здрава, само че ние имаме концепция по какъв начин да я преодолеем. Трябва да създадем единствено това, което упражняваме. После е належащо да имаме малко шанс да осъществяваме и да спечелим.

В отбора имаше отчаяние след отпадането от купата против ЦСКА. В първия ден след срещата настроението бе минорно, само че по-късно се оправи и момчетата започнаха да упражняват обикновено. Те няма от какво да се срамят, въпреки всичко играха доста мощно и вкараха 2 гола на " Армията ", само че бяха отстранени след осъществяване на дузпи. Надявам се, че ще са на същото равнище против Черно море. Този противник в предходния дуел ни излъга в София с гол в добавеното време. Дали имаме да им връщаме? Не, на никого не връщаме, просто гледаме себе си. Искам да играем добър футбол и да печелим. Вярвам, че ще го създадем в неделя ", акцентира експертът.

Златомир Загорчич няма да води Славия против Черно море, тъй като е осъден. Затова и директиви от тъчлинията ще дава някогашният нападател Мартин Кушев.

" Няма да съм на пейката? Вие сте осведомени с наказването ми, само че за какво е то? Може ли някой да ми изясни за какво съм глобен? Аз не знам, а и най-вероятно никой не знае (смее се). При това за два мача?! Просто попитах съдията (б.а. - основен рефер на полуфинала реванш за купата бе Волен Чинков) какво свири? Това беше... Вместо това ми подвигнаха жълт картон. Иначе отсъствието ми от пейката няма да повлияе ", съобщи по тематиката Загорчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР