Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро даде пресконференция, на

...
Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро даде пресконференция, на
Коментари Харесай

Хосе Мария Бакеро: Продължавам да вярвам в отбора

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро даде конференция, на която разяснява слабото показване на отбора през последните няколко седмици.

" Белите " са в серия от три следващи загуби и са без победа в последните си пет дуела в Първа лига, а в петък вечер ще се опитат да трансформират отрицателната наклонност при визитата си на Ботев Пловдив.

Пред медиите Бакеро показа, че президентът на клуба Венцеслав Стефанов също е изразил разочарованието си от старта на акцията, само че единственото, което има значение сега е какво демонстрира тимът на терена.

" През тази седмица не съм приказвал с Венцеслав Стефанов. Говорих с него, когато дойдох, както и по-миналата седмица. Той също е отчаян, само че няма значение какво си приказваме, а какво демонстрирам на терена. Знам за какво пристигнах в Славия, това е огромно предизвикателство. Най-старият клуб в България, който играе най-вече с български играчи, които са много млади. Това е действителността. Приемам това, а тимът има по-високо равнище от това, което демонстрираме на терена. Характерът ми е на победител, само че когато губиш, си даваш сметка, че това е доста мъчно и това е нещо, което ние би трябвало да счупим ", съобщи Бакеро.

Легендарният някогашен футболист на Барселона призна, че е очаквал предизвикателство при идването си в България и добави, че към момента не е изгубил вярата си във опциите на играчите на Славия.

" Знаех, че ще бъде едно предизвикателство, само че не знаех, че ще е толкоз мъчно и ще имаме такива резултати първоначално. Разбирам, че почитателите не са очаровани, само че и са ядосани. Това е обикновено. Ще продължим да работим и имаме вяра, че нещата ще се трансформират. Радвам се, че играем в петък, тъй като когато играем в понеделник, играчите гледат класирането и не се концентрират в идния мач. В последните три мача, които изиграхме, първият удар към вратата ни беше гол и считам, че това въздейства доста неприятно ментално на играчите ", разяснява наставникът на " белите "

Продължавам да имам вяра в тима, работим добре, физически сме добре, само че би трябвало да трансформираме тази отрицателна част в положителна. Говорих с играчите и на следващия ден ще покажем, че можем да се борим. Когато загубиш, е елементарно да приказваш испански, британски, каталунски, баски. Този въпрос не е оправдателен към мен, тъй като е елементарно да го зададете, когато сме изгубили няколко следващи мача. Играчите знаят идеално какво аз желая за всяка позиция. Говорим си самостоятелно, както и с целия тим още от първия ден и до през днешния ден. Винаги ще бъде по този начин, до момента в който аз съм тук ", приключи Хосе Мария Бакеро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР