Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отрече да е

...
Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отрече да е
Коментари Харесай

Моуриньо: Не съм говорил с Рома за нов договор

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, отхвърли да е разговарял с клубните притежатели семейство Фридкин за възобновяване на изтичащия си контракт и призна, че не знае дали ще остане отпред на тима след края на сезона.

„ Говорил съм със семейство Фридкин, само че не и за възобновяване на контракта. За последно си приказвах с Дан в продължение на 10 минути по телефона след мача с Лацио. С Райън пък приказвах предходната седмица. Не знам дали ще остана в Рома. Нов край в Лига Европа? За първи път в клубната история успяхме да достигнем два следващи европейски финала. Представете си какъв брой мъчно ни беше. Ако погледнете тези, които са съумели да изиграят три следващи финала, ще видите някои именити тимове. Така че дано се опитаме да го реализираме ”, разяснява Моуриньо пред TG1.

Специалния също по този начин беше запитан за опцията легендата Франческо Тоти да се завърне в клуба в ролята на шеф.

„ Тоти е номер 1 в историята на Рома. Разбирам въпроса, само че би трябвало да подхваща отбранителен метод. Тъй като ми се носи славата, че натрапвам защитна игра, макар че тимовете ми бележат много голове, ще кажа следното: това е нещо сред Франческо и клуба ”, сподели още португалецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР