Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, критикува съдиите след

...
Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, критикува съдиите след
Коментари Харесай

Моуриньо се оплака от съдийството след 0:0 срещу Болоня

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, подлага на критика съдиите откакто неговият Рома направи 0:0 с Болоня в мач от 35-ия кръг на италианското състезание по футбол.

Португалецът счита, че реферът Микаел Фабри не е бил задоволително акуратен и е попречил на отбора му да вземе трите точки: „ Не стана изключително първокласен мач. Отборът, който искаше да победи, не направи задоволително. А тимът, който не се стремеше към успеха, извърши проекта си, за което оказа помощ и съдията. Естествено, че присъединяване ни в Лигата на конференциите повлия. Намираме се сред чука и наковалнята. Не е елементарно цялостен сезон да се играе в четвъртък, а по-късно и през уикенда. Ето, през днешния ден (вчера - б.р.) даде отмора на деветима титуляри против Тотнъм. Опитахме да победим и имахме положения, само че не бяха доста. Съдията не взимаше точните решения и остави мачът да върви по този начин, като че ли го нямаше. Влизането на четирима футболисти едновременно през второто полувреме не даде упования резултат.

В различен мач от кръга Удинезе загуби от Интер с 1:2. Така Милан е първи със 77 т., следват Интер със 75, Наполи със 70 т и Ювентус с 69 т. Тези 4 тима към този момент си подсигуряваха място в Шампионската лига, а до края на шампионата има още 3 кръга. Рома и Лацио са на пето и шесто място с по 59 т.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР