Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира след успеха

...
Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира след успеха
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Ние още не сме изиграли дори на 75% най-добрия си мач

Старши треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров разяснява след триумфа над Берое в дербито на кръга в НБЛ:

" Най-доволен съм, с изключение на от успеха, че спечелихме със отбрана главно. Ние сме мощни в нахлуване, само че Берое ни спря нападението. С нападателната отбрана се извадихме от мача, видя се с техните 29 точки от първото полувреме. Контролирахме темпото, използвахме някои свои мощни страни. "

Относно капацитета на отбора си и развиването на сезона, той добави: " Ние още не сме изиграли даже на 75% най-хубавия си мач. Смятам, че освен първите четири тима са мощни, няма тимове за подценяване. Балкан и Берое започнаха по-слабо по справедливи аргументи, само че направиха промени и са в напредък. Първенството е забавно, качеството също се усъвършенства. "

" Ние не бяхме подготвени за първия мач с Левски, а те си резервираха главните играчи и имат класни българи. Поуките ще си ги запазя и ще се опитаме да ги покажем на терена. Очаква ни тежък месец януари, доста мачове, дато се запазим здрави. Имаме капацитет, само че би трябвало да го осъществяваме на терена. "

Брандън Браун изигра още един мощен мач за Рилски и добави към думите на треньора си: " Имахме добър проект за мача, излязохме и го изпълнихме, направихме, каквото треньорът искаше от нас, играхме като тим. Излязохме дружно, като тим, мисля, че ще покажем повече в понеделник, когато отидем против Левски Лукойл. Аз израснах като състезател, първоначално желаех да вкарам повече съотборниците си в мача, по-късно към този момент започнах да нападам. "

bgbasket.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР