Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви след победата

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви след победата
Коментари Харесай

Зидан: Важно бе Кристиано да отбележи своя първи гол

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи след успеха над Хетафе, че Кристиано Роналдо е отбелязал значим гол, защото това бе първото попадение за португалеца в Ла Лига от началото на сезона.

„ Започнахме добре мача с нужната активност. Създадохме задоволително положения и успяхме да вкараме. Със сигурност не изиграхме съвършения мач, само че бе значимо, че спечелихме “, разяснява Зидан.
„ Бе доста значимо, че Кристиано означи своя първи гол в Ла Лига. Доволен съм, както от него, по този начин и от Бензема. Също по този начин се веселя от завръщането на Марсело и Тео. Надявам се, че скоро всички играчи ще бъдат възобновени и ще бъдат на мое разположение “, добави треньорът на Реал Мадрид.

„ Мачът се играе 90 минути и ние би трябвало да бъдем подготвени да вкараме гол във всяка една от тях. Първите 10 минути на второто полувреме ги изиграхме с по-слаба централизация и това можеше да ни коства доста скъпо. Иско се показа доста добре в мача. Бе с решаващо значение “, продължи французинът.

„ Не мисля, че сме стигнали нито до максимума на качествата си, нито до лимита на физическите ни благоприятни условия. Имаме доста значими футболисти, които отсъстват поради травми. Аз се нуждая от всички. Истината е, че в 90-те минути против Хетафе имахме усложнения единствено в 10. Предстоят ни още шест мача до края на месеца, който ще бъде извънредно под напрежение и ще забележим какво ще стане. “

Кристиано избави Реал в последните минути

„ Ашраф се показва доста добре. Той има огромно развиване пред себе си. Физически стои доста добре. Маркос Йоренте се показа устойчиво. Нормално е да изпитахме усложнения, откакто ни изравниха резултата. Аз съм наясно, че ние ще изпитваме усложнения във всеки един мач от Ла Лига. Добрата вест е, че направихме прекрасен мач. В края с темперамент успяхме да спечелим трите точки, които бяха най-важни. Вече имам 100 мача за Реал Мадрид, само че нищо не се е трансформирало. Със сигурност е добре, че спечелихме в моя мач номер 100. Това ще ми бъде добър спомен “, сподели още Зинедин Зидан.

Серхио Рамос повръщал преди мача против Хетафе
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР