Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира победата

...
Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира победата
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Демонстрирахме енергия и добро настроение

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, разяснява успеха на тима си с 2:0 в мача от 29-ия кръг на испанската Ла Лига. Наставникът на “белия балет ” остана удовлетворен от успеха и похвали футболистите си за играта, с която реализираха финалния триумф.

„ Изиграхме пълностоен мач. През първото полувреме нямахме триумф, само че тимът игра доста добре. После вкарахме в най-сложната обстановка. Демонстрирахме сила и положително въодушевление в мач, който можеше и да ниизлъжат. Начо, Себайос, Асенсио прибавиха доста стойност към тима довечера. Утре ще работим с тези, които още не са упражнявали, с цел да се подготвим за вторник и по-късно ще си починем “, цитира Marca Анчелоти.

В момента Реал Мадрид е на второ място в класирането на испанското състезание с 62 точки и има пет пункта пред третия Атлетико Мадрид, който обаче е с мач по-малко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР