Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе очаква луда нощ

...
Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе очаква луда нощ
Коментари Харесай

Марко Розе очаква сериозен сблъсък със Селтик

Старши треньорът на Република България Лайпциг Марко Розе чака " луда " нощ в Глазгоу, когато тимът му се изправи против Селтик в Шампионската лига и посъветва играчите си да се " възползват оптимално от страстта на Паркхед ". 

Република България Лайпциг се стреми да продължи победната си серия в шампионата след домакинския триумф с 3:1 против “детелините ” предходната седмица, само че неотдавна назначеният управител и неговите играчи имаха сложни прекарвания в Глазгоу тази година. Воденият от Розе Борусия (Дортмунд), както и Република България Лайпциг бяха изхвърлени от Лига Европа от Глазгоу Рейнджърс през предишния сезон и мениджърът чака сходна атмосфера в другия завършек на града. 

" Добре съм квалифициран за обстоятелството, че това ще бъде " вманиачен мач " през цялото време. Знаем какво би трябвало да създадем, ще търсим основни моменти, с цел да поемем контрола над дуела ", разяснява Розе. 

" Ще търсим шансове, а също и ще се насладим на мача. Искаме да се възползваме оптимално от тази отлична атмосфера. Има прелестен стадион, фантастични почитатели и невероятна атмосфера, само че също по този начин имаме усещането, че почитателите са осведомени и знаят по кое време имат мощен противник и по кое време да поддържат своя тим ", добави Розе. 

" Играл съм против Рейнджърс, когато бях в Дортмунд, и завоювах против Селтик отпред на Залцбург. Тогава беше против Брендън Роджърс. Но това е нов мач, нова тактика и нови играчи. Трябва да осъзнаем, че ще играем на отличен стадион с невероятни почитатели и страхотна атмосфера ", сподели още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР