Старши треньорът на Поморие Веселин Бранимиров беше изключително недоволен от

...
Старши треньорът на Поморие Веселин Бранимиров беше изключително недоволен от
Коментари Харесай

Веселин Бранимиров: Няма как да съм доволен от резултата

Старши треньорът на Поморие Веселин Бранимиров беше извънредно неудовлетворен от резултата в формалния си дебют отпред на тима. Като домакини поморийци изгубиха с 2:3 от Локомотив (София) в среща от 10-ия кръг на Втора лига.

" От резултата в действителност няма по какъв начин да съм удовлетворен. Просто не виждах по какъв начин ще загубим този дуел, само че се случи. Бяхме победени несправедливо. Преломният миг беше изравнителният гол на Локо за 2:2. Там имаше неубедителна интервенция на нашия вратар, който се поколеба дали да излезе, или да резервира позицията си и той взе неверното решение”, стартира новият треньор на Поморие.

" Жалко, бяхме разучили Локомотив. Знаехме, че са мощни на статични положения, в предходния кръг биха по този метод и Несебър. Това е тяхната мощна страна, на която ние не можахме да окажем съответна съпротива”, добави още той.

" Реално сме имали малко време за работа. Този мач ще е стъпалото, от което да се оттласна и да търсим какво да подобрим за в бъдеще. Излязохме да спечелим, с цел да излезем от неприятната серия. Начина на игра не съм го променял, само че това е заслуга и на предния наставник”, приключи младият експерт.
Втора лига 10 кръг, понеделник 2 октомври  ОФК Поморие 2:3краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР