Старши треньорът на Пирин Красимир Петров подаде оставка днес и

...
Старши треньорът на Пирин Красимир Петров подаде оставка днес и
Коментари Харесай

Пирин се тресе от скандали и интриги! Старши треньорът Кр. Петров подаде оставка, сменя го Св. Дяков

Старши треньорът на Пирин Красимир Петров подаде оставка през днешния ден и напуща благоевградския футболен клуб. Мястото му краткотрайно заема Светослав Дяков, научи Struma. com. Той ще води тима в дуела със Септември -София, който ще се играе на стадион Христо Ботев на 24 октомври.

Мотивите за напускането на Петров са персонални, както самичък е споделил, само че истината е, че тимът се тресе от интриги и кавги, което се отразява пагубно на играчите и на клуба като цяло. Петров бил изрично решението на управлението на футболния клуб да върне Николай Бодуров и Петър Занев, които персонално той изгони.

Сериозни кавги е имало след последния мач на орлетата и загубата от Ботев -Пловдив. Обвинения се сипели по адрес на треньора и цялото управление. Напрежението в " Пирин " е огромно и в случай че не се откри метод за потушаване на споровете и интригите, тимът не върви на добре.

Освен това, нощес, почитателите желаеха оставката на Петров в нарочна декларация, публикувана навсякъде. Според тях, повода за гнева им е бездушната, безидейна игра на тима и серията загуби, които благоевградския отбор претърпя.
В. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР