Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов похвали футболистите си

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов похвали футболистите си
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин призна, че обстановката в клуба е тежка, но подкрепи шефовете си

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов похвали футболистите си за проявения темперамент при изненадващото тъждество 0:0 като посетител на ЦСКА-София в дуел от 12-ия кръг на Първа професионална лига. Специалистът призна, че “орлите” се борят с голям брой компликации освен на терена, само че и отвън него, само че изрази очаквания, че нещата на стадион “Христо Ботев” последователно ще се стабилизират и Пирин ще успее да извърши огромната си цел - да резервира мястото си в елита.

“Разбира се, че съм удовлетворен. Спечелихме точката с готовност, усърдие и себераздаване до последната минута. Поздравявам футболистите за проявения темперамент. Радвам се, че и почитателите са зад нас и ни поддържат. Тази победа е за тях. Имаше моменти, в които бяхме на ръба и можехме да загубим. Благодаря освен на момчетата, само че и на всички, които по един или различен метод помогнаха да вземем тази точка”, съобщи след срещата Радуканов.

“Макенджиев е притеглен, с цел да оказва помощ на момчетата със своя опит. Днес не посмях да направя смени, тъй като ми липсват футболисти. Скамейката е къса. Ще е много мъчно и с всеки идващ мач ще ни става по-тежко поради изискванията, в които работим. Целта ни е да се спасим. В домакинските мачове ни е по-трудно, тъй като противниците се затварят. Тогава ние би трябвало да сме по-креативни, което е по-трудното за нас”, добави още наставникът.

“Ние се хвърляме и борим против всеки тим. Така ще бъде и против Славия в идващия кръг. При нас не се вършат нещастия при загуба, което е похвално. Ръководството знае какво вършим, по какъв начин работим, вижда играта и ни поддържа. Част от отговорностите към футболистите и треньорите се почистиха предходната седмица. Предстои всичко да бъде погасено. Имаме уверението на шефовете. Ние демонстрираме схващане към управлението. Надявам се, че и то ще прояви такова към нас в избрани моменти”, приключи Радуканов. Първа лига 12 кръг, неделя 15 октомври  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР