Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе ядосан

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе ядосан
Коментари Харесай

Кристоф Галтие: Ядосан съм, недопустима е такава загуба

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе сърдит след провалянето с 1:3 от Монако в следващия кръг от френската Лига 1. Галтие акцентира, че слабият старт на мача е бил неприемлив.

" Ядосан съм, тъй като започнахме пагубно ", сподели експертът пред Amazon Prime Video във връзка двата гола, които ПСЖ получи в четвъртата и 18-ата минути.
 Скандално ниска оценка за Неймар след загубата на ПСЖ от Монако
Скандално ниска оценка за Неймар след загубата на ПСЖ от Монако

Елитното издание " Goal.com " даде на нападателя оценка 2 от 10

" С попадението, което ние реализирахме, имахме очаквания, само че тогава допуснахме трети гол. Да се върнеш от 1:3 е доста комплицирано. Определено сме ядосани. Да, имаме изчезнали, интервалът е сложен и за играчите, и за почитателите.

Предстои ни огромен мач във вторник против Байерн (Мюнхен) и би трябвало да си върнем силата, увереността и футболистите, които ще бъдат възобновени. Допускаме доста голове след подновяването на шампионата. Трябва да намерим баланс. През второто полувреме нямаше удари към вратата, нямаше реакция ", разяснява още Кристоф Галтие.
 Монако победи Пари Сен Жермен с 3:1 в среща от 23-тия кръг на френската Лига 1
Монако шамароса ПСЖ, Меси и Мбапе пропуснаха мача

Вижте детайлности

" След това отчаяние би трябвало да реагираме бързо. Ще си поговорим, ще създадем разбор и ще забележим какво всеки може да направи по-добре. Няма причина да се отхвърляме. Минаваме през сложен миг, само че би трябвало да покажем устойчивост. Това е основен интервал от сезона ", добави старши треньорът на Пари Сен Жермен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР