Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети след победата над Ювентус

...
Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети след победата над Ювентус
Коментари Харесай

Спалети призова: Да не бързаме с шампанското

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети след успеха над Ювентус (2:1) показа мнението си за възможната шампионска купа на отбора.

" Когато спечелиш толкоз значими мачове в края на сезона против съперници от това равнище в такава равностойна борба, тези победи се трансформират в тухли в стената на крайния триумф. Но да не бързаме с шампанското, тъй като още не сме свършили работата. Поздравих тима, играха добре, което не беше елементарно няколко дни след разочароващото отпадане от Шампионската лига. Не мисля, че бихме могли да играем още по-добре.

Понякога поглеждам обратно и виждам кариерата си. През годините не е като да пътувам в първа класа, да виждам всичко през прозореца - не, пътувал съм на стоп! Затова да си на няколко крачки от Скудетото е премията за всички жертви, направени през годините.

Разбира се, хубаво е да си в тази позиция. Присмиваха ми се, че заставам с футболни обувки край тъчлинията, само че един път обезверено мечтаех за тях, само че не можех да си ги разреша. Помня го добре. Имах може би по-труден път от тези, които започнаха на друго равнище, завоюваха почитание и удивление като футболист и получиха опцията да стартират треньорска кариера на най-високо равнище ", съобщи Спалети пред Football Italia.

Наполи може да стане първенец на Италия в 32-ия кръг на Серия А, който ще се организира идната седмица. За да завоюват шампионата, неаполитанците би трябвало да победят Салернитана, а Лацио би трябвало да загуби или да приключи наедно с Интер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР