Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти заяви, че неговият тим

...
Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти заяви, че неговият тим
Коментари Харесай

Анчелоти: Ще се борим с Интер и Ювентус

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти съобщи, че неговият отбор ще се бори с Ювентус и Интер за купата в Италия. Наставникът чака " нерадзурите " да вдигнат равнището след назначението на Антонио Конте.

" Наполи ще се бори с Интер и Ювентус. Те смениха треньорите си, до момента в който ние се познаваме. Няма да има огромни промени, само че явно желаеме да създадем повече и да подобрим представянето си, изключително спрямо това, което направихме във втората част от сезона. Убеден съм, че ще се представим по-добре. От тактическа позиция няма да има съществени промени ", разяснява Анчелоти.

Той приказва и за прехвърлянията в клуба. " Хамес Родригес сигурно ще донесе доста качество, само че за жалост той още не е състезател на Наполи. Може би в никакъв случай няма да бъде, може и да стане. Не желая да приказвам за футболисти на други тимове. Оценяваме опциите на пазара. Търсим полузащитник, който може да играе на няколко позиции и е на добра цена ", съобщи наставникът.

Ancelotti: " Apprezzo Icardi ma nulla di pi. Manolas fortissimo. Quest'anno alzi... https://t.co/uaayiyC1iy pic.twitter.com/oNbqUeREoD
— La Smorfia Digitale (@SmorfiaDigitale) July 8, 2019
" Единственото несъмнено е, че не съм одобрил никакви продажби. Може някои играчи да желаят да сменят клуба, само че те проучваме всеки настрана. Идеята ни е да не продаваме най-хубавите си играчи, добави той. Анчелоти изрази удовлетворение от новия образ на централната си отбрана, в която ще бъдат Калиду Кулибали и новото попълнение Костас Манолас: " Манолас и Кулибали ще бъдат постоянна двойка. Гръкът ще ни разреши да играе друго, да разчитаме на един на един в отбрана ".

60-годишният експерт разяснява и капитана Лоренцо Инсиние: " Той имаше ужасно начало на предишния сезон, само че по-късно формата му падна във втората част. Той е нашият капитан, тъй че чакам уместно държание от него ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР