Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли каза, че уважава мълчаливия

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли каза, че уважава мълчаливия
Коментари Харесай

Пиоли каза какво мисли за протеста на феновете на Милан

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли сподели, че почита безмълвния митинг от хиляди разочаровани почитатели на отбора по време на равенството 3:3 против Дженоа в Серия А в неделя.

След като Милан остана без трофей за втори следващ сезон и изостава на второ място в класирането от първенеца и градски противник Интер с 18 точки, ядосаните последователи разпънаха банери с претенции за промени в тима, а най-верните ултрасите останаха безмълвни в символ на митинг през цялата неделна среща.

Феновете оставиха след себе си транспарант с надпис " Звукът на тишината ", до момента в който всеобщо напускаха цялата естрада на стадион " Сан Сиро " малко откакто Оливие Жиру изведе Милан с 3:2 в резултата в 75-ата минута. По времето, когато Дженоа изравни в края, с помощта на автогола на Малик Тиау, трибуната беше изцяло празна.

" Феновете избраха този вид митинг и ние просто би трябвало да ги почитаме ", сподели Пиоли, чийто тим към този момент си обезпечи място в Шампионската лига през идващия сезон.

" Нашите последователи са доста скъпи през последните години. Те си имат своите аргументи, с цел да изберат този митинг ", добави той.

Равенството значи, че Милан няма победа в последните си четири мача в Серия А.

" Началото беше едва. Нямахме нужната централизация в първите 20 минути и допуснахме ранен гол. След това създадохме доста благоприятни условия, само че направихме и доста неточности. Жалко, че не спечелихме, тъй като щеше да е значимо за класирането ", разяснява Пиоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР