Старши треньорът на - Марко Розе, даде пресконференция преди сблъсъка

...
Старши треньорът на - Марко Розе, даде пресконференция преди сблъсъка
Коментари Харесай

Падна голямата въпросителна - "ще играе ли Ерлинг Холанд срещу Байерн Мюнхен"

Старши треньорът на - Марко Розе, даде конференция преди конфликта с в утрешната събота (4.12.). Наставникът на " жълто-черните " бе запитан дали Ерлинг Холанд ще играе в дербито, откакто таман се завърна от травма:
" Ерлинг знае в какво положение е и тренира добре през седмицата, само че знаем, че би трябвало да сме деликатни. Най-вероятно няма да успее да играе цялостни 90 минути. Колко дълго ще е на терена, занапред ще забележим ", съобщи той.
Борусия е на второ място в и при триумф на следващия ден ще отнеме водачеството на Байерн. Двубоят ще се организира пред към 15 000 фенове, защото в Германия влязоха в действие нови по-строги ограничения против разпространяването на ковид.
" Срещата на следващия ден няма наложително да реши шампионата, само че е мач, който ще даде сигнал. Не съумяваме в този конфликт отдавна. Сега имаме нова опция и желаеме да я използваме. Посрещаме ги на нашия стадион и желаеме да победим ", добави още Марко Розе.
Контузените в лагера на домакините са доста - Джовани Рейна, Торган Азар, Юсуфа Мукоко, Мануел Аканджи и Джъд Белингам... Двубоят на " Сигнал Идуна Парк " стартира в 19:30 ч. българско време и ще можете да следите развоя му !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР