Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба очаква тежък мач при

...
Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба очаква тежък мач при
Коментари Харесай

Павел Върба: Срещу Левски ще ни бъде тежко

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба чака тежък мач при гостуването на Левски на следващия ден в четвъртфинален мач за Купата на България.

"Очаквам доста сложен мач. Левски е добър тим, който всяка година се бори за купата и Купата на България. Този сезон е същото. Съперникът ще играе крепко. Ще има и много почитатели на стадиона. Неуспешните резултати на Левски в шампионата са неприятна вест за Лудогорец. Отборът загуби точки в последните кръгове, само че ще желае непременно да завоюва Купата на България. Левски ще хвърли всичко в идния мач в четвъртък. Трябва да сме подготвени за доста тежък дуел. Сигурен съм, че срещата ще е доста забавна ", разяснява Павел Върба пред клубния уебсайт. В лагера на Лудогорец няма контузени играчи.

"В Милано изиграхме един доста сложен дуел против доста мощен тим като Интер. Всичко е наред. Нямаме контузени футболисти. Всички към този момент са разполагаем на треньорското управление. Надявам се всичко в тима да бъде наред и за идващите срещи, тъй като ни следва гъст цикъл. Имаме и отсрочена среща с Арда. Хубавото за мен е, че футболистите желаят да играят. Нямат самообладание да пристигна мачът с Левски и другите дуели по-късно ", сподели Върба. Треньорът увери, че играчите са в чудесно психическо положение след изолацията поради ковид след мача с Интер в Милано.

"Няма никакви проблеми. Да, бяхме на по-дълъг лагер и доброволна изолираност след мача в Милано поради обстановката с ковид. Но всички в тима бяха подложени на два теста, които са негативни. Това бе отлична вест за всички. Притесненията изчезнаха и играчите могат да мислят единствено за футбол. Гледам главно Лудогорец. Не бих желал да разясня детайлно другите тимове. Направи ми усещане, че Левски, ЦСКА и Локомотив (Пд) записаха загуби от тимове, които се намират под тях в класирането. Но постоянно съм знаел, че в българското състезание постоянно е тежко на любимците за купата. И ние загубихме точки против Етър. Ако бяхме победили, в този момент преднината ни щеше да е още по-голяма ", сподели още Павел Върба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР