Наставникът на Уулвърхямптън Гари О`Нийл бе наказан да не води

...
Наставникът на Уулвърхямптън Гари О`Нийл бе наказан да не води
Коментари Харесай

Наказание и солена глоба за Гари ОНийл заради некоректно отношение към съдии

Наставникът на Уулвърхямптън Гари О`Нийл бе осъден да не води тима си за един мач и санкциониран с 8000 паунда, за " заплашително " държание при загубата с 1:2, през предишния месец, от Уест Хям във Висшата лига. Това разгласи Футболната асоциация на Англия (ФА).

На 6 април в лагера на Уулвърхямптън бяха недоволни, че изравнителният гол, в добавеното време, на Макс Килман не бе зачетен от съдията Тони Харингтън, след инспекция за засада на Тауанда Чирева със системата за видеоарбитраж-ВАР. О`Нийл разказа отсъждането като " скандално " и " ужасяващо ", а президентът на клуба Джеф Ши прикани Висшата лига и съдийското тяло да " защитят целостта " на лигата. Мениджърът беше упрекнат за " заплашително " държание след отсъждането на съдията.

Футболната асоциация удостовери, че Гари О`Нийл е признал обвиняването и няма да може да взе участие в мача на Уулвърхямптън против кандидатът за купата Манчестър Сити, в събота.

" Твърди се, че след завършването на мача неговият език и/или държание във или към съблекалнята на длъжностните лица на мача са били неточни и/или заплашителни ", се споделя в изказване на ФА и още: " Г-н О`Нийл призна обвиняването и след това глобите бяха наложени от самостоятелна регулаторна комисия. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР