Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, разкри на официалната

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, разкри на официалната
Коментари Харесай

Петев: Не съм говорил със Стоилов, изкуственият терен е предимство за Астана

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, разкри на формалната конференция преди мача с Астана, че не е приказвал с някогашния треньор на казахстанския отбор Станимир Стоилов. Специалистът изрази опасения, че изкуственият терен на „ Арена Астана “ дава преимущество на домакините.

„ Психологически тимът към този момент е добре. Не е приятна такава загуба, само че тя към този момент е зад нас и гледаме напред “, сподели Петев и съобщи, че Кирил Десподов също е в положително положение макар пропуснатата дузпа против Олимпия Любляна.

„ Изкуственият терен дава преимущество на Астана, тъй като са привикнали с него. Надявам се обаче това да не е проблем за нас “, съобщи Петев.

Той бе запитан дали Астана или Олимпия Любляна е по-добър тим. „ Не е правилно да давам оценка на двата тима. Имат си слаби и мощни страни “, сподели той.

Петев бе запитан дали се е чувал със Станимир Стоилов, който сложи основите на противника на Лудогорец, на което отговори: „ Не съм се чувал с него и не съм разговарял по тематиката Астана “.

„ Нямаме кадрови проблеми. Всички са здрави, само Сон е осъден “, съобщи треньорът на „ зелените “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР