Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на официалната пресконференция

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на официалната пресконференция
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Трябва да сме умни

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев приказва на формалната конференция преди реванша с Балкани, който е на следващия ден вечер в Разград.

„ Естествено, че имаме вяра в нас. Трябва да се постараем доста за отстаняването на Балкани. Да, изиграхме несъвършен мач, допуснахме обикновени голове. Не успяхме да вкараме гол. От самото начало би трябвало да търсим победа. Имаме два гола, които би трябвало да заличим. Трябва да сме умни, да не действаме безредно. Вярвам във всички играчи и имам вяра, че ще продължим “, сподели Петев.

Той добави, че и опитът на Лудогорец ще бъде значим в мача.

„ Най-важното нещо е себераздаването на всеки един и желанието да успее. С оглед на резултата, е разумно съперникът да е по-прибран. Ние имаме и би трябвало да заличим преднина от 2 гола. Естествено, че чакам реакция. Трябва да се преборим с напрежението, което е над нас. Това няма да е опрощение “, добави Петев.

Той разяснява и думите си, след мача против Крумовград, когато съобщи, че очевидно загубата от Балкани не е инцидентна.

„ Сега съм на малко по-различно мнение. Гледах два пъти мача с Крумовград. Бяхме вяли в отбрана, допуснахме 3 гола, само че изтървахме над 10.

Като бягане и функционално бяхме на друго равнище от това, което показахме против Балкани. Играчите са тичали повече от предходния мач. С лека ръка допуснахме 3 гола, което за нас е доста “, сподели Петев.

„ Утре би трябвало да играем като тим. Ние по този метод излязохме от рецесията през март. Всеки състезател е по тази причина в този тим. Всеки да се бори за другия. Залогът е огромен. Трябва да създадем всичко, с цел да преодолеем този противник. От нас зависи. Всичко влиза в проектите ни за мача “, приключи Ивайло Петев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР