Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа - сподели мнението си

...
Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа - сподели мнението си
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Мога да поема необходимата отговорност...

Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа - показа мнението си за загубата с 2:4 от Динамо и отпадането от Шампионска лига.

" Направихме неточност при първия гол, случва. Имахме добър късмет преди този момент. Имаме някои млади футболисти, които не са играли на това равнище. Добро показване от моя тим. За мен най-важното е, че желаеме да играем, само че неточности се случват. Когато тя пристигна от умел състезател, това към този момент е друго.

Първото полувреме играхме доста добре в отбрана. Допуснахме голове, само че трябваше да се запазим душевен, тъй като играхме с 10 души. Стоя зад футболистите, които започнаха мача. Всеки може да има неприятен мач. Сега отново бих застанал зад своите решения.

Не имам вяра, че това е толкоз недодялан мач за толкоз картони. Нашият нрав не е да ритаме всеки, само че това не е моята част от работата. Някого различен би трябвало да попитате за това. Всеки ни липсва, само че не би трябвало да приказваме за това. Нямаме ги Сантана и Сотириу, само че имаме другите играчи.

Има хора, които да мислят дали да се играе мачът с Левски.

Не е въпрос за мен бъдещето ми отпред на Лудогорец. Аз желая да дам максимума си за този тим, да взема максимума от играчите, да печелим и да влезем в групите на Лига Европа. Мисля, че това не би било неприятно достижение. Съгласен съм, че Лудогорец желае да надгражда непрекъснато и да стига до най-високото равнище. Не съм благополучен, че нямаме късмет да играем в групите на ШЛ.

Мога да поема отговорност за този отбор, само че имам вяра във футболистите ", разяснява Шимунджа.
 Динамо (Загреб) - Лудогорец 4:2 в мач от квалификациите за Шампионска лига
Шампионската лига отново се оказа мираж за Лудогорец след тежък конфликт с действителността в Загреб

Три червени картона за " орлите " и тежко 2:4 от Динамо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР