Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели мнението си след
Коментари Харесай

Шимунжда: Трябва да печелим дори контролите, ако искаме да изградим манталитет на победител

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа мнението си след успеха над Висла (Плоцк) с 2:1. Наставникът на " орлите " съобщи, че е значимо да се печелят даже другарските срещи, в случай че желае тимът да си построи нрав на победител.
Той разкри, че пред отбора следва доста работа преди подновяването на шампионата в efbet Лига.
 Лудогорец удари поляци в ексцентричен мач, 16-годишен избави дузпа Лудогорец удари поляци в ексцентричен мач, 16-годишен избави дузпа
" В другарските срещи би трябвало да печелим, в случай че желаеме да изградим мантелитет на победител. Мисля, че има неща, които би трябвало да подобрим. Това са стъпки, към които би трябвало да тръгнем в идващите дуели.
Към момента сме в пика на нашето натоварване. Има отмалялост, краката са тежки. В съпоставяне с мача против Волфсбергер, през днешния ден бяхме по-свежи през първото полувреме, създадохме положения пред вратата на съперника. Радостно е, че приключваме мача без травми.

Работим доста в тренировките и би трябвало да надградим това, което имаме като база. Умут направи ужасно избавяне при дузпата. Щастливи сме, че най-младото момче на терена избави дузпата и ни донесе успеха. Очаквам с неспокойствие работата с него отсега нататък.

Не обичам да се концентрирам върху характерностите. Ние сме тим и ще се опитаме да надграждаме. Следващият ни конкурент (Динамо Киев) е много мощен. Очаквам сложен мач против тим, който постоянно играе в групите на европейските клубни шампионати. Ние обаче би трябвало да се противопоставяме на сходни отбори ", показа Анте Шимунжда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР