Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отдаде нужния респект

...
Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отдаде нужния респект
Коментари Харесай

Шимунджа: Знаем много за Шамрок, наясно сме със силните и слабите им страни

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, отдаде нужния почит към идния противник на " орлите " във втория квалификационен кръг от Шампионска лига - Шамрок Роувърс. Словенецът призна, че ирландците имат преимущество от обстоятелството, че се намират в разгара на сезона, само че предизвести, че разградчани " носят " мисленето си на победител и се надяват да завоюват още първия двубой в Разград.

" Знаем по какъв начин играят, тяхната тактика и сме подготвени за експанзията, която ще ни предложат и ще се надигнем против най-хубавия тим в страната им. Те се намират по средата на сезона и сме ги анализирали и знаем по какъв начин играят като посетител и вкъщи. Подготовяме се добре и се готвим.

" Те имат повече мачове от тези, които ние сме изиграли, само че и ние към този момент влизаме в мачов темп, тъй че мисля, че влизаме във форма. Щастливи сме, че нямаме нови травми. Клод е под лекарско наблюдаване и се надяваме, че ще се върне напълно скоро към тренировките. Голяма разлика има от Сутиеска и Шамрок. Ирландците играят в друга система от черногорците и нападателни у дома с играчите си напред и трима в отбрана. Ротират доста в офанзивната част на играта, тъй че разликите са съществено и е нужно да се приспособяваме и да сме подготвени за концепциите им в идващите ни два мача. Мислим за мача на следващия ден обаче, след което за идващия. Не се тормозя, защото не " спим " през първото полувреме. Нормално е, че всички тимове желаят да покажат най-хубавото против нас. Ако гледаме първите и вторите полувремена, ще изиграем повече мачове, тъй че е значимо да се придържаме към проекта си във всички минути и да опитаме да бъдем фокусирани в задачите си. Най-важно е най-после резултатът за нас, защото победният нрав си го носим.
 Динамо (Загреб) или северномакедонци на пътя на Лудогорец към групите на Шампионска лига
Динамо (Загреб) или северномакедонци на пътя на Лудогорец към групите на Шампионска лига

Ако " орлите " преодолеят Шамрок Роувърс

" Знаем доста за Шамрок и на какво са способни. Наясно сме с положителните им страни и слабите им. Ще опитаме да форсираме нашия жанр на игра изключително при семейството ни. Двата тима мислят за себе си и се почитат. Ако гледаме историята на тимовете, сигурно сме пред Шамрок, само че почитаме противника. Не може да мислим за историята, а за в този момент. Имаме млад тим с огромен капацитет, само че би трябвало да работим доста съществено, с цел да покажем най-хубавото от себе си. Ако не разузнаем оптимално Шамрок, ще имаме проблеми. Това е мач от доста високо равнище, в който желаеме да продължим напред. Няма лесни мачове. Искаме да реализираме влизане в групите, само че футболът е непредвидим. Имаме мачове да печелим преди да стигнем третия кръг. Няма потребност да разясняваме третия кръг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР