Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели след нулевото

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели след нулевото
Коментари Харесай

Томаш: У нас трябва да е повече тоягата, отколкото морковът

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш показа след нулевото тъждество с Берое, че отборът му е влезнал извънредно в мача и очевидно не могат да създадат три мощни мача поред. " Явно в България би трябвало да е повече тоягата, в сравнение с морковът ", съобщи още Томаш. 

" Не съм удовлетворен. Играем всеки мач за три точки. Явно мъчно можем да създадем три мача мощни поред. Ужасно влязохме в мача, все едно водихме 3:0. Няма да разясня в този момент ще кажа вътре на момчетата ", стартира Томаш.  
" Второто полувреме нямам забележки, само че за какво би трябвало да сме опрени до стената, с цел да дадем всичко от себе си. "
" Искам доста повече освен от статичните положения. Когато бяхме 11 на терена не ми хареса методът, по който изнасяхме топката, играхме със боязън. Преди една седмица радикално друго лице показахме, само че това е пътят. "  

" Цяла седмица говорихме, че Берое са опрени до стената, че без значение къде са в класирането могат да победят всеки ", разкри Томаш. 

" Срещу Ботев е по-различен мач. Мач, в който излизаме да защитим името на Локомотив. "  

" За какъв тактически двубой приказваме. Киров има неговите визии, аз моите, само че тук няма тактически двубой, нашият тим беше опрян до стената, трябваше да крещя на полувремето, с цел да излезем по този начин през второто ", сподели още Томаш. 

" Явно в България би трябвало да е повече тоягата, в сравнение с морковът ", добави наставникът на " смърфовете ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР