Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели, че срещата

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели, че срещата
Коментари Харесай

Александър Томаш: Футболистите видяха, че имат собственици, които застават зад тях

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш показа, че срещата сред притежатели и футболисти, след поредицата от разочароващи резултати, е помогнала на тима да се сплоти.

.

" Доволен съм от играта. В съблекалнята им споделих, че този мач ни беше доста значим. Футболистите демонстрираха коренна разлика, за което желая да ги поздравя. Много удовлетворен съм от това, което видях през днешния ден, макар бремето на футболистите. Самочувствието е доста значимо на терена. Ние имаме футболисти, които могат да играят футбол. Играхме против доста сложен и неуместен тим. Ние нямаме високи хора и по тази причина избягвахме центрирания.. Нямаше смисъл да се бием в стена. Победата е напълно за футболистите и аз ги приветствам ", показа той на конференцията след срещата.

Наставникът на " смърфовете " разкри, че тимът търси да притегли млади футболисти, които в бъдеще да доведат финансови дивиденти на клуба.

" След 24 часа би трябвало да го забравим този мач. Футболистите видяха, че имат притежатели, които застават зад тях. Разговарях със притежателите. Всички желаеме селекция от положителни футболисти. Ние не можем да сме Манчестър Сити, Ливърпул или който и да било различен тим с огромни средства. Ще се опитаме до края на лятото с този състав да работим. Ако има добър футболист, който е по нашия джоб и преценим, че той може да се развие и да докара финансови дивиденти за клуба, ще го притеглим. Ако не ще наблегнем на наши български футболисти, млади момчета, които да бъдат бъдещето и да бъдат продадени след време. Трябва да обръщаме повече внимание на българското. Добър футболист, на добра възраст, постоянно може да бъде притеглен ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР