Старши треньорът на Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов коментира победата на

...
Старши треньорът на Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов коментира победата на
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Затворихме устите на хората, които говориха, че ще дадем мача с Урал

Старши треньорът на Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов разяснява успеха на неговия отбор на Урал в Уфа с 3:2 в мача от последния 21-и кръг на постоянния сезон в Суперлигата на Русия. Локомотив предварително завоюва постоянния сезон за първи път в своята история.

“Ако бяхме играли за първото място, то щяхме да играем по-добре. След загубата на Зенит (Казан), взехме решение да дадем опция за игрова процедура на всичките ни волейболисти - на титулярите и на запасите. Ще имаме формален мач едвам след 10 дни, по тази причина е нужно всички да бъдат в добър тонус. Само Марко Ивович не игра, тъй като имаше лека травма. Всеки състезател може да е потребен във всеки миг от идните ни мачове. Павел Круглов игра доста мощно. Константин Абаев също организира добре дуела. На Дима Лизик малко не му доближава опит. Някои играха по-добре, други по-слабо. Най-важното е, че успяхме да победим. Навярно Урал стартира прекомерно късно с успехите в края на сезона. Аз съм удовлетворен от победата”, съобщи Пламен

“Имаше доста изказвания от всевъзможни експерти, че този мач ще бъде контрактуван или ще го дадем на Урал. Затворихме им устите! Включително и на тези, които се счетат себе си за публицисти и непрекъснато подклаждат всевъзможни клюки. Хора без лица и имена в обществените мрежи може да си разрешат да разясняват и разискват хора, с които дори не се познават. Доволен съм, че ние им затворихме устите на тези хора”, добави Пламчен Константинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР