Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш и изпълнителният директор на

...
Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш и изпълнителният директор на
Коментари Харесай

Нов директор в Локомотив с предложение за хората, които дават пари във футбола

Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш и изпълнителният шеф на клуба Лъчезар Димитров приказваха преди началото на сезона. Димитров направи предложение страната да помогне с финансите за построяването на футболните бази или да има данъчни преференции за притежателите на клубове, които дават пари за футбол и създаване на бази и игрища.

Лъчезар Димитров

" Да ръководим клуб като Локомотив е доста виновна задача. Искам на първо място да акцентира на това, че с цел да може един клуб като Локомотив да съществува би трябвало да се обърне внимание на школата и на материалната база. Под трибуната ще има фенмагазин, музей и ресторант. Ще създадем във тип централната естрада да дава отговор на всички елементи. Идеята за базата е да се направи спортно-възстановителен център. В момента вършим асортимент на личния състав на Локомотив. Призовавам останалите клубове да образуваме една работна група и да се обърнем към Министерството на финансите за методите, по които може да се обезпечи финансиране. Ако мъката в българския футбол продължава с неналичието на бази нещата ще ескалират. Два са методите това да се случи - непосредствено финансиране от страната, което сега е като в задънена улица или с данъчни преференции за притежателите, които дават пари за футбол. Крайно време е да се разбере, че би трябвало да има ДЮШ. В противоположен случай тимовете се трансформират в търговски сдружения, които продават непознатите играчи непрекъснато. Ако се продължи по този метод нещата ще завършат трагично. Аз държа на българското. До септември месец естрада " Бесика " би трябвало да е подготвена. Ще създадем обособена конференция за базата в " Тракия " и ще представим плана за нея. Когато всичко се впише в комерсиалния указател и се завърши тогава мога да дам повече детайлности за собствеността на Локомотив. Компанията е напълно чиста и се занимава с финанси. Хората, които дават пари за спорт би трябвало да са обект на почитание ", съобщи Димитров.

Александър Томаш

" Периодът е много пай, би трябвало да действаме по най-бързия метод. Изграждаме напълно нов тим. Искахме български футболисти, само че те са доста по-скъпи от задграничните. Не можем да си позволим българите, които искахме. Ще би трябвало време за построяването на обора. Ще има и нови попълнения и хора, които идват на проби. Ще упражняваме на три места отвън Пловдив. В събота ще играем против Марица. В понеделник започваме лагера в Банско и там ще изиграем четири контроли, а след прибирането ще изиграем още една контрола. Ще имаме най-малко 6-7 нови попълнения. Искаме да изградим средноевропейски тим ", съобщи Томаш.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР