Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че основният коз

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че основният коз
Коментари Харесай

Стоилов: Основният ни коз ще бъде колективът

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че главният коз на отбора във финала за Купата на България ще бъде колективът.

На конференцията на стадион „ Георги Аспарухов “ наставникът на " сините " показа, че Георги Миланов е под въпрос за конфликта с „ армейците “.

" Георги имаше някакви проблеми, ще забележим по какъв начин ще е в този момент на тренировката. Ако Георги не може да вземе присъединяване,това малко трансформира нашите хрумвания и проекти. Все отново той е от опитните играчи и е взел участие в такива дуели ", стартира той.

Мъри е убеден, че възпитаниците му ще се опитат да си подсигуряват още на следващия ден присъединяване в евротурнирите следващата година.

" Рано или късно Левски би трябвало да играе в такива мачове – колкото по-рано преобърнем историята и стартираме да взимаме тези мачове, толкоз по-рано ще се върнем там, където ни е мястото. Аз от първия ден им споделих – „ Ако се класираме за Европа, ще е като мини шампионска купа “. Имаме още три мача, в които можем да осъществим заложената задача, ще бъде значимо, в случай че още на следващия ден си подсигуряваме евроучастие. Мисля, че ненапълно има смяна в мисленето, че могат да печелят огромни мачове, в някои от тях съумяха. Ще се надигнем против тим, който има много опит и самочувствие, насъбрани от мачове в Европа ", добави той.

Мениджърът на столичани оцени свършената работа от страна на Алън Пардю в ЦСКА и разкри, че не желае продължения и дузпи.

" Алан Пардю е задоволително известно име в европейския футбол, с целия почит подхождаме и към него, и към съперника. Той от дълги години следи тима на ЦСКА, тъй че е по-лесно да се аклиматизира към треньорския развой. Не желая да има продължения и дузпи, тъй като почитателите ни заслужават един спокоен край. По принцип, във финални мачове и дербита постоянно се употребява клишето, че не е значима моментната форма – аз видях, че ЦСКА се усъвършенства в последния мач, тъй че за мен няма любимци ", добави той.

Специалистът не счита, че точно неговата работа в клуба е най-важният фактор зад триумфите през сезона.

" Не считам себе си за кой-знае какъв фактор – с мен отпред евентуално има малко повече убеденост. Мога да подскажа на футболистите по какъв начин Левски играе в тези исторически мачове, само че всичко ще зависи от тяхното показване на терена. Основният коз на Левски ще бъдат футболистите и колективът, а не характерностите ", приключи той.

Срещата сред „ червени “ и „ сини “ е от 17:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР